Sateenkaarisanomat

Tarot

Tarot-tulkinnassa käytetään "apuvälineenä" 78 kortin pakkaa, joiden symboliikka on aikojen kuluessa muodostanut "kirjaston" osoittamaan tiettyjä mahdollisuuksia, potentiaaleja.

Elämä sisältää päivittäin erilaisia valintatilanteita; yhdestä valinnasta seuraa tietty tapahtumaketju, toisesta toinen. Ihmisen – kuolemattoman sielun fyysisen olemuksen – käydessä läpi valitsemiaan elämän kokemuksia ja opetuksia, saattaa joskus tuntua siltä että "suunta on hukassa". Tai edessä on valintatilanne, jonka merkitys ihmisen elämälle on suuri.

Tässä tarot-tulkinta voi auttaa, ikäänkuin hieman raottamalla aiotun tulevaisuus-suunnan mahdollisuuksia.

Tarot-tulkinta ei ole mikään tarkka "ennustus", jonka mukaisesti voi odottaa kaiken tapahtuvan. Mutta se voi tuoda rauhoittavaa apua; onhan monelle meistä huolehtiminen suorastaan luonteenomaista. Valintatilanteen päätöksenteossa tämä huolehtiminen voi kirjaimellisesti lamannuttaa paikoilleen, ja näin ylläpitää lukkiutunutta tilannetta joka kaipaisi ratkaisua.

Tulkintatilanteessa tulkitsijan ei tarvitse tietää 'asiakkaan' elämästä saatika elämäntilanteesta mitään, tulkitsija vain kertoo korttien osoittaman symboliikan mukaisesti eri valintojen mahdollisuudet.

Tulkintaan kannattaa ottaa mukaan avoin mieli, tulkitsija on luonnollisesti vaitiolovelvollinen asiakkaansa asioista. Toisinaan intuitiivisemman tulkinnan jälkeen tulkitsija ei itse edes muista tulkinnasta mitään, koska 'informaatio' tulee suoraan asiakkaan itsensä korkeammilta, ei-fyysisiltä olemuspuolilta.

Sateenkaarisanomat tulkinnassa 7.9.05.

Tänään olen täynnä nuoruuden voimaa ja pelottomuutta. Nautin elämästä, ihmisten seurasta ja toiminnasta. Ilmaisen itseäni rohkeasti ja omaperäisesti. Haluan jatkuvasti kokea uutta. Mahdollisuuteni kasvavat hedelmällisen yhteistyön myötä muiden kanssa. Keskitän kaiken energiani siihen mitä kulloinkin olen tekemässä. Toimin reilusti ja rehdisti myös ristiriitatilanteissa. Tulinen energia, luovuus sekä inspiraatio edesauttavat ja laajentavat tavoitteisiin pääsyäni. Henkiset arvot ovat minulle tärkeitä ja ne ohjaavat toimintaani. Minulla on suurempi näkemys siitä, mitä kohti olen menossa, mikä elämässä on todella tärkeää.

Teksti: Joona

Sateenkaarisanomat 2/2005 (nro 15)