Sateenkaarisanomat-logo

Wound of Isis – Isiksen haava

Joskus aikoja sitten jakauduimme osiin; emme rikkoneet olemustamme, ainoastaan suljimme pois käytöstä – osan itseämme.

Tulimme hankkimaan kokemusta, millaista on elää Luomuksen Sisällä – Itse luomassamme Aineessa, materiassa.

Loimme itsellemme fyysisen ruumiin, hienon, automaattisen koneiston, joka kyllä osaa huolehtia itsestään – kun vain annamme sille luvan tehdä niin.

Halusimme kokea vielä aineessakin, millaista on havaita erilaisuus, ja loimme itsestämme Miehen ja Naisen. Kaipasimme siksi tuota toista niin paljon, koska halusimme rakastaa Itseämme, tuntien itsemme vajavaiseksi.

Mutta tuo Olemuksen Piiloittamamme Osa, oli edelleen meissä, piilevänä. Aiheuttaen tuskaa, koska molempien oli lähes mahdotonta ilmentyä samanaikaisesti samassa ruumiillistumassa, fyysisessä inkarnaatiossa. Halusimme jopa kokemuksen siitä, millaista on olla "pelkästään mies", tai "pelkästään nainen".

Loimme energiakoosteen, hahmon, nimeltä Isis, muistuttamaan meitä, että kun joskus tutkimusmatka saavuttaa lakipisteensä ja alkaa kotimatka, voimme antaa näiden olemuspuoliemme saavuttaa tasapainon ollessamme edelleen täällä "maallisella tasolla".

Siksi nämä symbolit, ajalta jolloin ei ollut olemassa kirjoitettua kieltä nykyaikojen ymmärätmässä muodossa.

Kuva, yksinkertainen symboli laukaisee sisällä sinussa kauan sitten hautaamasi "salvan" auki, päästäen Itse Luomasi, turvallisen, omaan tahtiisi sopivan eheytymisprosessin käyntiin.

Älä tee mitään "tekniikoita", älä "visualisoi", ANNA kuvien sulautua olemukseesi, kaikilla tasoilla, ja olemuksesi matka balanssiin, tasapainoon alkaa.

Tämä tuo mukanaan hyvinvointia, selkeyttä, rauhaa, niin tunteisiin, älyyn kuin fyysiseen kehoonkin.

Anna kehollesi rakkautta, anna sille sen oma aika palautua tasapinoon, kyllä se osaa sen: Sinä suunnittelit sen sellaiseksi.

Rakasta omaa luomustasi,
Rakasta omaa itseäsi,
Olet Luoja, Sinä Itse.

Teksti: Joona

Sateenkaarisanomat
2/2005 (nro 15)