Sateenkaarisanomat-logo

Aqua Detox -jalkakylpy

Aqua Detox - elekrolyysijalkakylpylaitteen avulla voidaan turvallisesti, tehokkaasti ja miellyttävästi poistaa kehosta verenkiertoon irtoavia kuona-aineita ja palauttaa elimistön energiakenttien ja solujen tasapaino. Jalkoja liotetaan puolisen tuntia vedessä. Laite muodostaa veteen kehon biosähköistä varausta vastaavan sähköenergiakentän. Laitteen tuottama taajuus resonoi hellästi elimistösi läpi ja stimuloi kaikkia soluja. Tällä on tasapainottava vaikutus soluenergiaan mahdollistaen täten solujen tehokkaan toiminnan ja kaikkien mahdollisten kerääntyneiden myrkkyjen vapauttamisen.

Tutkimukset ovat osoittaneet ,että veteen erittyy mm. fosfaatteja, nitraatteja, ammoniakkia ja metalleja kummankin jalan yli 2000 ihohuokosen kautta. Eri elinten energiatasot kohoavat ja tasapainottuvat, ääreisverenkierto tehostuu ja veren hapenottokyky paranee ,kun verestä poistuu epäpuhtauksia. Hoito tukee munuaisten toimintaa poistaen kehosta ammoniakkia ja haitallisia fosfaatteja. Viidennen hoidonkin jälkeen kehosta erittyy suuria määriä nitraatteja.

Nykyaikainen elämä – stressi ja huonot ruokailutottumukset – edesauttavat myrkkyjen kerääntymistä elimistöön aiheuttaen luonnollisen solujen energiatasapainon järkkymisen. Solujen luonnollinen toiminta on imeä ravintoaineita ja poistaa jäteaineita. Mikä tahansa epätasapaino voi estää soluja tämän toiminnan hoitamisessa.

Tri Royal R. Rife suoritti tutkimuksia 1930 - luvulla ja kehitti laitteen, joka mahdollisti sen , että keho itse palautti tasapainonsa. Tästä varhaisesta laitteesta lopulta kehitettiin Aqua Detox TM. Aluksi suositellaan vähintään 6 hoitoa kuukauden aikana. Tämä saa aikaan hyvän alustavan myrkkyjen poistumisen kehosta. Sen jälkeen hoitokertojen määrän määrittelee hoidettavan oma näkemys terveydestään. Suositellaan, että hoitoja otetaan korkeintaan joka toinen päivä.

Terveen ihmisen elimistön soluissa on negatiivinen jännite 70 -90 millivolttia, jolloin ravintoaineiden imeytyminen on hyvä ja myrkyllisten jätteiden poisto on tehokasta. Stressaantuneen tai vaurioituneen solun negatiivinen jännite on vain 10 – 20 millivolttia. Ravintoaineiden imeytyminen on vähäistä ja toksiinijätteiden poisto on vähäistä. Hoito ei koskaan ole samanlaista eri hoidettaville ja vaikka laite ei sinällään parannakaan mitään sairauksia, kehon toiminnassa mainitut muutokset vaikuttavat välillisesti mitä erilaisimpien vaivojen oireisiin.

Voivatko kaikki käyttää Aqua Detox- laitetta ?

On olemassa ryhmä ihmisiä, joille hoito ei sovi:

- niille, joilla on sydämen tahdistin
- niille, jotka sairastavat epilepsiaa
- niille, joille on tehty munuaisen siirto
- niille, jotka ovat raskaana
- niille, jotka käyttävät immuunijärjestelmää hidastavia lääkkeitä.

Aqua Detox -hoito stimuloi ainoastaan epäpuhtauksien poistumista vitamiinien, mineraalien, ravintoaineiden tai lääkeiden vaikutusta.

Tutkimuksia:
Kehon energiakenttää kuvattiin Gas Discharge Visualisation (GDV) kameraa käyttäen näyttämään Aqua Detox - hoidon vaikutusta kehon energiakentään. Kuvat osoittivat, että hajonnut kenttä eheytyi hoidon aikana. Verenkierron huomattava parantuminen kuvattiin Thermal Imaging (lämpökameran) avulla, joissa todettiin jalkojen lämpötilan kohoaminen hoidon aikana ja jälkeen. Jo 30 minuutin hoito paransi veren hapenottokykyä. Myös kehon ph -tasapainottumista tapahtui hoidon aikana.

Rita Forsberg-Kimura

Sateenkaarisanomat 2/2006 (nro 17)