Sateenkaarisanomat-logo

Biokentän kirjailu eli eheyttäminen on parantamista sielun kautta

Biokentän hoitaminen on parantajan voimakkaan bioenergian avulla tapahtuvaa potilaan negatiivisesti pyörivien torsiokenttien kääntämistä positiiviseen suuntaan. Torsiokenttä muodostuu elektronien pyörimisliikkeestä, joka erilaisista syistä voi kääntyä ja sulkeutua kielteiseksi. Parantaja täyttää energiakenttää puhtaalla energialla.

Hoidon eli biokentän eheyttämisen aikana toimivat kirkasväriset värähtelyt. Istunnon päätyttyä biokenttä on täyttynyt ja avoin. Tapahtumat ovat näkyvissä kirliankuvissa. Kuvissa näkyy, kuinka potilaan energiakehoa kirjotaan eli eheytetään hoidon aikana. Potilas saa mielenrauhan ja mahdollisuudet elämänsä ja terveytensä muuttamiseen parempaan suuntaan.

Tämä on paras parantumismuoto; parantuminen ihmisen sielun kautta. Jos ihmisen energiakeho eli biokenttä on puutteellinen, hänen kuihtuneeseen biokenttäänsä voi tulla vieraita kenttiä eli ulkopuolisia tunkeutujia.

Eheyttäminen vie biokentästä pois vieraat kentät eli matalavärähteiset tarrahenget. Täydellisellä energialla on hienovärähteinen säteily. Sitä tarrahenget eivät kestä ja ne poistuvat. Myös tämä näkyy kirliankuvissa. Hoidon tuloksena ihmisellä on mahdollisuus olla vain oma itsensä. Kun bioenergian varastot ovat hyvät, ei tarvitse pelätä minkäänlaista tartuntaa. Hieno energia on elämän eliksiiri. Joogaopetus on aina suosittellut ihmisille omien ajatusten selvittämistä ja oikeiden elämäntapojen noudattamista, jotta energiakeho olisi tiheä, avoin ja hienovärähteinen. Omaa itseä ei saa laiminlyödä.

Biokenttä sisältää kaikkea, mitä Universumissa on. Kirliankuvauksessa tuli minun biokentässäni näkyviin tähtikartta ja myös sellaista, mitä emme osaa vielä selittää.

Kanavoimalla on saatu tietoa, että jokaisen ihmisen biokentän buddhisessa kehossa sijaitsee tähtikartta, johon on tallennettu sielun reitti Universumissa. Ihmissieluilla on erilaiset tiet; ei ole kahta samanlaisen tähtikartan omavaa ihmistä. Pienet buddhisen kehon elävät tähdet ovat energisissä yhteyksissä tähtien kanssa taivaankannella. Pienet tähdet suodattavat energiaa taivaan tähdiltä ja eri tähdet antavat erilaiset ominaisuudet ihmisille.

Mutta, mutta. Kun ihmisen biokentän astraali- ja mentaaliruumista alemmat energiakehot ovat sekaisia ja sumuisia jatkuvasti levottomista ajatuksista ja tunteista, buddhisen kehon pienet kirkkaat tähdet eivät ole näkyvissä. Ihmisen tähdet eivät toimi ennen kuin ihminen selvittää omien tunteittensa ja ajatustensa tilan.

Kanavoidun tiedon mukaan minun biokentässäni kirkkaasti toimivat tähdet suodattavat energiaa myös potilaille. Olen kirjoittanut tästä ilmiöstä viroksi kirjan “Tähdet ovat biokentässä ja taivaalla”. Kirjassa on mukana tähtikarttani kirliankuvat ja kanavoitua tietoa taivaan tähtien vaikutuksista ihmisen tähtiin. Energiahoito eli parantaminen sielun kautta, jossa hoidosssa suodatetaan jokaiselle tarpeellista tähtienergiaa, on tulevaisuuden parantamismuoto. Kun tähtikeho on avautunut, ihminen pystyy itse parantamaan itsensä. Tämä on oman ponnistelun tärkein päämäärä.

Tulevaisuudessa, kun jokaisella on puhdas ja avautunut energiakeho, ei tarvita biokenttien korjaajia eikä eheyttäjiä, vaan jokainen pystyy itse korjaamaan kaikkea myös tähtienergiaa käyttäen.

Toivon, että jokainen tekisi kaiken voitavansa selvittääkseen ajatuksensa ja tunteensa, jotta omat tähdet voisivat loistaa biokentässä!

Lille Lindmäe

Lille Lindmäe

Parantaja Lille Lindmäe luennoi aiheesta Turun Henkisen Keskuksen torstai-illassa 1.3. klo 18.30.

 

Sateenkaarisanomat 1/2007 (nro 18)