Sateenkaarisanomat-logo

Kirjakauppa Delfiini

Kirjakauppa Delfiini

Turkulaisessa tuoreessa uuden ajan kirjakaupassa, Delfiinissä oli joulun alla teemalauantai 1100-luvulta muistetun ja kunnioitetun nunnan, abbedissan, Hildegard Bingeliläisen elämästä ja parantamisesta. Kaupassa kuultiin myös hänen ravinto-ohjeitaan samoin kuin hänen lauluaankin. Kirjakauppa kertoi näin varsin monipuolisesta ja laaja-alaisesta toiminta-ajatuksestaan ja kuulin kuiskailtavan ettei näin monipuolista kirjakauppaa Turussa ole ennen ollutkaan.

Lidia Antin, suomalaisen Hildegard-seuran edustaja oli mukana tapahtumassa myös. Hän tulee kertomaan tästä taivaallisen kutsumusnäyn saaneesta parantajasta Konsan Kartanoon Henkisen Keskuksen luentosarjaan maaliskuun 29. päivä kello 18.30. Hildegardilla oli aikanaan vastaanotto ja hoitoon tulijoita jonoksi asti. Hän valisti, osasi yrttilääkinnän salat ja näki ihmisen ja luonnon syvän yhteyden.

Delfiinikirjakauppaa Turussa pitävät nuoret innokkaat kirjakauppiaat Hanna ja Minna. He lupaavat hyvää palvelua ja pyrkimystä löytää asiakkaalle juuri sitä, mitä hän on etsimässä.

Delfiini on myös kustantamo ja kaupasta löytyy useita hoitamista koskevia ja healing –kirjoja aivan oman kustantamon tuottamina.

Teksti Annukka Kotka, kuva Minna Komulainen

 

Sateenkaarisanomat 1/2007 (nro 18)