Sateenkaarisanomat-logo

Kaipaatko väriä elämääsi?

Värit ovat universaalia kieltä, jota kaikki osaavat. Valitsemme, käytämme värejä joka päivä. Aura-Soma® on 1980-luvulla syntynyt itsehoitojärjestelmä jossa värien, kasvien ja kristallien energiaa tuodaan ulottuvillemme elävien energetisoitujen värituotteiden avulla. Tuotteiden kutsuvat tuoksut ja loistavat värit puhuvat sielumme kieltä tarjoten meille mahdollisuuden itsehoitoon ja kasvuun. Aura-Soma-itsehoitojärjestelmä tarjoaa lempeän ja rohkaisevan tavan tutustua omaan itseen värikielen avulla.

Aura-Soma-väriterapia keskustelu

Kaikki Aura-Soma-väriterapia perustuu henkilön itsensä tekemiin värivalintoihin. Yleensä värivalinnat tehdään yli sadan väriyhdistelmän joukosta. Kaksiväriset loistavat Aura-Soma-tasapainopullot sisältävät vesi- ja öljyseosta, jokainen yhdistelmä edustaen jotakin teemaa, viestiä, mahdollisuutta, kykyä, taipumusta. Koulutetun väriterapeutin vastaanotolla pysähdytään keskustelemaan ja kuuntelemaan mitä valinnat kertovat. Värihoitotuotteita itsehoitoon voi tarvittaessa tilata väriterapeutin kautta. Itsetuntemus antaa selkeyttä elämään.

Värienergiahoito

On kehitetty myös värien värähtelyyn ja valoon perustuva terapeuttinen hoitotapa, jossa käytetään Aura-Soma valokynää ja väriampulleja. Kynän värivalon avulla vahvistetaan chi energian virtausta olemuksessa, energiakeskusten, meridiaanien tai akupisteiden kautta (chi energia – elämänenergia). Valo välittyy energeettisten väriampullien lävitse ja valokeila kohdistetaan valittuun kohtaan iholla. Tarjolla on eri hoitovaihtoehtoja, aina kuitenkin henkilön itsensä valitsemiin väreihin perustuen. Kiinalaisen energiajärjestelmäkäsityksen mukaisesti tietyt värienergiat kulkevat kehossa tietyissä energiakanavissa. Värienergiahoidot virkistävät ja tasapainottavat, tuovat väriä olemukseen!

Chi energia siis virtaa kehon energiakanavissa eli meridiaaneissa. Meridiaanit säätelevät kehomme, mielemme ja tunteidemme energeettisiä toimintoja. Meridiaanit ovat osa olemuksemme hienojakoista ja laajaa energiajärjestelmää. Aura-Soma-valokynän avulla välitetään värien, kasvien ja kristallien energiaa tähän energiajärjestelmään. Kohdistamalla värivalo lisäämään virtaavuutta akupisteissä tai meridiaaneissa voidaan ruokkia ja tukea tätä energiakenttää ja auttaa sitä pysymään vahvana. Voimistuessamme on myös mahdollista helpommin päästää irti tarpeettomista vanhoista energiamalleista. Näin uudistuessamme on helpompi tiedostaa tarjolla olevia mahdollisuuksia ja vapauttaa itsemme vaihtoehtoisiin valintoihin.

Päästäessämme irti menneistä kokemusjäljistä valmiutemme muutoksiin kasvaa. Värienergiahoidot tukevat itsemme kokonaisvaltaisessa ymmärtämisessä ja hyväksymisessä niin mielen kuin tunteen tasolla etsiessämme elämäämme syvempää onnellisuutta ja totuutta.

Uuden väriterapian ja vanhan kiinalaisen energiajärjestelmätietämyksen yhdistäminen avaa uusia mahdollisuuksia monitasoisen olemuksemme hienovaraiseen kokemiseen ja hoitoon. Tunnistamalla meitä kutsuvat värimme voimme pyrkiä tietoisemmin harmoniaan arjessamme ja elämässämme.

Maritta Vuorinen | maritta <ät> turuntori.com

Aura-Soma® väriterapiapullot hyllyllä

Aura-Soma® on Aura-Soma Products Ltd. rekisteröity tavaramerkki.

Typoja ja asettelua muutettu (10/2010) - Admin

Sateenkaarisanomat 1/2008 (nro 20)