Sateenkaarisanomat-logo

Uusi energian aika antaa uudet mahdollisuudet valotyöhön!

Uuden energian kautta meille on annettu mahdollisuus muuttaa elämämme maan yhteydessä uudeksi paratiisiksi, uudeksi rakkauden tilaksi. Saamme rakkaudellista tukea työhömme enkeleiltä, auttajilta, mestareilta ja oppailta lähellämme. Vastuu on kuitenkin itsellämme, meillä on vapaa tahto muuttaa maailmaa tai pitää kaikki ennallaan. Voimmeko katsoa maailmaa tyytyväisin silmin vai haluammeko rakkaudellisemman ja henkisemmän maailman itsellemme ja lapsillemme?

Tähän inkarnaatioon olemme tulleet tietoisesti, halusimme olla niitä sieluja, jotka muuttavat maailman ja rakentavat uuden paratiisin maaplaneetalle. Työmme on jo hyvää vauhtia etenemässä ja valon verkko on laajentunut. Autamme maapalloa ja sen asukkaita nostamaan värähtelyään korkeimmalle mahdolliselle tasolleen. Nimenomaan Äiti-Maan ja Veden kanssa työskentely tarvitsee tällä hetkellä paljon huomiotamme.

Vanhan energian takki on syytä jättää taakse, jotta voimme pukea uuden valon ja rakkauden asun yllemme. Luovumme ehkä jostakin, mutta tiedämme saavamme tilalle uutta virtaa, uudenlaista energiaa ja mahdollisuutta uuteen kasvuun ja kehitykseen. Uusi energia näyttää meille selkeästi myös vanhat asenteemme ja ajatuksemme – voidaksemme valita toisin ja siirtyä luomisen ajatteluun ja ajatusvoiman käyttöön. Uusi paratiisi rakennetaan uusin ajatuksin, uusin työvälinein. Jos toimit kuten ennen, mikään ei muutu. Halutessasi muutosta, vaihda ajatuksesi!

Kirsi Grenin toimeksianto koitti energioiden vaihtuessa, milleniumin taitteessa: olla puhdas ja korkea kanava uuden energian ajan viestien ja energioiden välittämiseen. Kertoa muille uudesta mahdollisuudesta, toimia apuna ja tienviittana uutta polkua etsiville. Rohkaista ja kannustaa uutta polkua etsiviä luottamaan omaan sisäiseen ääneensä, olemaan oma mestarinsa ja yksi valon kanavista – uuden ajan valon lähettiläistä. Viimeisten kahdeksan vuoden aikana kehitys on ollut merkittävää ja yllättävän nopeaa. Henkinen herätys kolkuttelee yhä useamman ovella ja kutsu käy yhä useammalla sielulla kohti omaa henkistä tehtävää.

Keväästä 2006 lähtien enkelienergia on säteillyt erityisen valoisasti kun enkeli-energiakoulut ympäri Suomen ovat täyttyneet enkeleitä elämäänsä kaipaavista ihmisistä. Enkeleistä on hyvä aloittaa tutustumisensa henkitason auttajiin ja oppaisiin. Lähellämme on kuitenkin paljon erilaisia auttajia, joihin tutustuminen käy oman energiavärähtelytason kohotessa entistä helpommin. Erilaiset kanavoinnin ja enkelityöskentelyn koulutukset auttavat alkuun tai vahvistavat jo tiellä olevien työskentelyä ja työvälineitä. Tuovat rohkeutta olla se valon ja rakkauden korkea kanava, joka oikeasti on. Siirtyä uuden ajan mukaiseen henkiseen työskentelyyn!

Vuoden 2008 alusta lähtien Kirsin uusimmaksi tehtäväksi tulee Tähtienergioiden, kristalliyhteyden kanavoiminen mahdollisemman monen käyttöön, uuden ajan työvälineeksi ja avuksi henkiseen kehitykseen. Tähtiportaat-koulutukset alkavat ympäri Suomen ja myös erilaiset kanavoinnin ja enkelityöskentelyn kurssit ovat kysyttyjä ja tarpeellisia siltoja matkalla uuteen. Uusi Tähtiportaat CD on ilmestynyt avuksi kanavoinnin kotiharjoitteluun ja vahvistamaan omaehtoista opiskelua.

Ole luottavaisin mielin – luomme parhaillaan yhdessä uutta paratiisia ja parempaa maailmaa, ja muodostamme yhdessä muiden luomakuntien kanssa valon, rakkauden ja harmonian tasapainon sekä rauhan sydämiimme. Olemmehan luomisen mestareita!

Kirsi Gren

Kirsi Gren

Kirsi Grenin luento ”Luonto ja luomakuntien yhdistäminen” Turun Henkinen Keskus ry. to 7.2.2008. Katso tapahtumakalenteri.

Typoja muutettu.(10/2023) - admin

Sateenkaarisanomat 1/2008 (nro 20)