Sateenkaarisanomat-logo

Valon ja hiljaisuuden ravinto

Se tapahtui siksi, että minussa oli hiljaisuus, vaikka en sitä vielä tiennyt. Siinä hiljaisuudessa kuulin ja kuuntelin.

Se oli ihme ja samalla kuin luonnollinen onnellinen kotiinpaluu. Se muutti elämäni, eikä muuttanut mitään, sillä se muutti uskomukseni ja kuvani todellisuudesta, jossa elän. Se ihme oli valolla elämiseen antautumisen hetki ja elämä sen jälkeen.

Se oli oivallus. Oivalsin ihmisen todellisen olemuksen ja sen että voin luottaa niin kuin aina olen luottanut: meistä huolehditaan.

Löysin hiljaisuuden

Se hiljaisuus on riippumaton ulkoisesta hiljaisuudesta. Se on minussa kaikkialla missä olen ja se hiljaisuus johtaa minut rauhaan, aina. Valon tila sydämessäni on puhdas rajaton rakkaus, viisaus, totuus, Jumalan valo minussa - ja meissä.

Siitä on pian kolme vuotta, kun annoin sen tapahtua ja aloin luottaa ja uskoa siihen, että valo ravitsee minut. Silloin ajattelin vain fyysisen kehoni ravitsemista, mutta pian havaitsin, että valo on läsnä kaikessa kaikkialla ja huolehtii aina tarpeistani. Havaitsin, että valolla eläminen on antautumista olemaan rakkaudesta ravittu kaikilla tasoillani jatkuvasti. Ei vain fyysisellä, vaan myös mieleni ja henkeni tasolla.

Suurin haaste on ollut pysyä mielen tunteiden tasolla tyytyväisenä ja ravittuna, sillä elän ja tahdon elää maailmassa. Mutta hiljaisuus on johtanut minut rauhaan ja elämänvoimaan – vapaudentilaan, jossa voin yhä enemmän pysyä kaikin osin ravittuna.

Rakkautta ja valoa!

Helenamaria

Tervetuloa Helena ja Michael Blankan ohjaamaan valon ja hiljaisuuden iltaan Konsan Kartanoon lauantaina 5.4. klo 16-19. Katso tapahtumakalenteri [linkki poistettu].

[Asettelua muutettu 20.2.2024 -admin]

Sateenkaarisanomat 1/2008 (nro 20)