Sateenkaarisanomat-logo

Karma – vastuu omasta elämästä

Karma on elämän skenaario, ennalta määrätty edellisten reinkarnaatioiden ja kuluvan elämän tapahtumat. Karma muodostuu syy-seuraus -perusteella, joten jokainen on oman karmansa luoja eli määrääjä ja vastuussa itse omasta elämästään. Kaikesta tässä maailmassa pitää maksaa, ja silloin, kun tulee karmavelkojen maksamisen aika, useat ihmiset ihmettelevät, miksi juuri minulle tulee sellainen kuorma?

Maailmankaikkeudessa absoluutin lain mukaan hyvän luominen on elämän tarkoitus. Paha kaikissa muodoissa ja ilmiöissä on rangaistava. Tärkeää on tiedostaa, että olemme oman itsemme tuomareita. Negatiiviset tunteet, kuten vihastuminen, loukkaantuminen, mustasukkaisuuskohtaukset, toisten syyttäminen ja vastaavat tarkoittavat sitä, että ihminen työntää tapahtuman purkamisen ja käsittelemisen vastuun toiselle osapuolelle.

Usein törmää asenteeseen, jossa ihminen ei kanna vastuuta omasta terveydestään, vaan ajattelee, että vastuu on terveyskeskuslääkärillä, kun kerran on maksettu veroja ja sairausvakuutuksia.Usein on hyllytetty käsittelemättä menneisyyden tapahtumat eli karmansolmut, jotka juuri ovat sairastumisen aiheuttajia. Toisin sanoen: ihminen rakentaa itsensä ja tapahtumien väliin energiamuureja eli suojamuureja. Nämä suojamuurit ovat todellisuudessa energiatukoksia. Mitä suurempi suojamuuri, sitä suurempi energiatukos.

Karman muuntamisen meditaatiotreeni tarjoaa matkan menneisyyden sekä käsittelemättömien menneisyyden tapahtumien löytämiseksi, sekä antaa ohjeita näiden purkamiseen ja käsittelemiseen ja vapauttaa näin menneisyyden kahleista. Muutettaessa menneisyyttä muuttuu tulevaisuus. Tämä on oman elämän ohjaamisen salaisuus.

Ylar Lindepuu

Ylar Lindepuu

Kansainvälisen parapsykologian ja rajatiedon tutkimuskeskuksen johtaja.
[www.tutkimuskeskus.com]

Linkki tarkistettu, ohjautuu kirjoittajan nykyiselle sivustolle (www.parapsykologia.fi). - admin

Sateenkaarisanomat 2/2008 (nro 21)