Sateenkaarisanomat-logo

Luin kirjan

Tähdet biokentässä ja taivaalla

”Toivon, että jokainen tekisi kaiken voitavansa selvittääkseen ajatuksensa ja tunteensa, jotta omat tähdet voisivat loistaa biokentässä”.

Näin Lille Lindmäe totesi Sateenkaarisanomissa numero 18,  ja nyt häneltä on ilmestynyt avuksemme uusi kirja nimeltään Tähdet biokentässä ja taivaalla. Siinä Lille kertoo, että ihmisen biokentässä on tähtikeho, jonka tähdet näyttävät ihmissielun kulkumatkaa maailmankaikkeudessa, sielun ja tähtien välistä yhteyttä ja tähtien vaikutusta ihmiseen.

Ilmiö liitetään käsitteellisesti ns. aikaisemmin tuttuihin käsitteisiin: Kerrotaan, että jokainen ihminen liittyy maailmankaikkeuden elämään biokenttänsä kautta. Tuo biokenttä sijaitsee buddhisessa energiakehossamme, joka on mentaalikehon korkeimmalla värähtelytaajuudella. Intuitiivinen tähtikehomme loistaa sitä puhtaampana, mitä selkeämpiä ja kirkkaampia ajatuksemme ja tunteemme ovat. Ihmisen dna:n tärkein osa on henkinen dna, valo.

Kirjassa on Lillen omia kokemuksia ja kanavoitua tietoa toisista ulottuvuuksista. Meille selviää Mona Lisan hymyn salaisuus, kun Lille kertoo henkisestä kokemuksestaan Pariisin Louvressa mestariteoksen äärellä.

Tärkeä tiedon lähde ja auttaja kirjassa on kanavoinnin kautta puhuva henkiopas nimeltään Jakatz. Hän käy pitkiä ja antoisia keskusteluja Lillen kanssa. Muutoinkin Lille kertoo monenlaisesta avusta, jota hän sai kirjoittaessaan. Myös ajatus kirjan kirjoittamisesta ja tämän tiedon jakamisesta tuli monen henkiauttajan kautta hänelle.

Me olemme onnellisessa vastaanottajan asemassa ja kiitämme kaikkia välittäjiä ulottuvillemme tulleesta tiedosta, joka mullistaa tulevaisuuden energiahoitoja.

Lille luennoi myös Sateenkaaripäivillä aiheenaan “Uuden ihmisen uudet auttajat” (katso takasivu), sekä Turun Henkisen Keskuksen torstailuentosarjassa otsikolla “Muutoksen ajan energiat”, jotka ovat lähellä kirjan teemoja.

Annukka Kotka
 

Sateenkaarisanomat 2/2008 (nro 21)