Sateenkaarisanomat-logo

Reconnective Healing ja Reconnection

Reconnective Healing- ja Reconnection- sessiot ovat uuden ajan energiaa, valoa ja informaatiota. Ne mahdollistavat meille jokaiselle henkilökohtaisen ja samalla planetaarisen muutoksen.

Ihmisten tietoisuudessa tapahtuu parhaillaan maailmanlaajuisesti suuria muutoksia. Kvanttifysiikka on löytänyt uusia avaimia tutkia neljättä ja viidettä ulottuvuutta. Tässä ajassa olemme saaneet käyttöömme aivan uudenlaista energiataajuutta, valoa ja informaatiota. Myös parantaminen on tullut mahdolliseksi ihan uudella tavalla.

Eric Pearl USA:sta on ensimmäisenä saanut käyttöönsä uudenlaiset energiataajuudet ihmisten parantamiseen todellisella ja konkreettisella tavalla. Hän oli toiminut kiropraktikkona jo 12 vuotta, ja tietystä päivästä lähtien vuonna 1993 hänellä aktivoituivat parantavat energiataajuudet käsissään. Hänen asiakkaansa kokivat erikoisia tuntemuksia, kun Eric piti käsiään ainoastaan heidän lähellään.

Tapahtui paranemisia erilaisista sairauksista, ja nämä energiataajuudet herättivät myös lääkäreiden ja tutkijoiden kiinnostuksen. Eric Pearl on esiintynyt useissa radio- ja TV-ohjelmissa, ja hänen työstään on kerrottu kuudessa eri kirjassa. Yksi näistä on hänen oma kirjansa ”The Reconnection: Heal Others, Heal Yourself”. Nykyisin Eric matkustaa tiiminsä kanssa kouluttamassa ihmisiä ympäri maailmaa aktivoiden ihmisten synnynnäisiä parantamislahjoja. Kesäkuussa nämä seminaarit ovat tulossa myös Suomeen.

Mitä on Reconnective Healing?

Reconnective Healing eli uudelleen yhdistävä hoito on hoitomuoto joka on planeetallamme ensimmäistä kertaa. Se yhdistää meidät maailmankaikkeuteen sekä takaisin alkuperäiseen itseemme, siihen keitä me todella olemme. Hoidot vaikuttavat hyvin kokonaisvaltaisesti fyysisellä, psyykkisellä ja henkisellä tasolla sekä myös niiden yläpuolella, joka sisältää evoluution syvimmän olemuksen. Reconnective Healingin avulla meidän on mahdollista palauttaa tasapaino elämämme eri osa-alueilla. Hoito poistaa meistä erilaisia tukoksia ja esteitä, jotka ovat paranemisen tiellä.

Mitä on Reconnection?

Reconnection on kerran elämässä tehtävä prosessi, joka sisältää kaksi sessiota. Henkilökohtainen jälleenyhdistymisprosessi (Reconnection) herättää energeettisen muutoksen kautta ainutlaatuisen potentiaalin meissä. Uudelleen yhdistyminen on mahdollisuus ”uuteen elämään”. Se auttaa löytämään elämän tarkoituksen ja uuden suunnan, se auttaa tulemaan tietoiseksi valmiuksista ja mahdollisuuksista, joita on saatavilla rikastuttamaan elämän polkua. Se vaikuttaa myös meidän evoluutioomme yksittäisinä ihmisinä ja sitä kautta koko ihmiskuntana. Alun perin meridiaanilinjat kehoissamme oli yhdistetty verkkoon, joka kiertää planeettaamme. Nämä verkkolinjat oli suunniteltu jatkumaan yhdistäen meidät paljon suurempaan verkkoon, sitoen meidät koko maailmankaikkeuteen (aksiatonaalinen systeemi). Aikojen kuluessa me olemme katkaisseet yhteytemme näihin linjoihin. Reconnection -prosessi uudelleen yhdistää kehon meridiaanilinjat, aksiatonaalisten linjojen kautta planeetan leylinjoihin ja suurempaan universaaliin verkkoon, joka yhdistää meidät takaisin oikeutetulle paikallemme maailmankaikkeudessa.

Voiko kuka vain oppia tämän hoitomuodon?

Meillä kaikilla on kyky kantaa näitä parantavia energiataajuuksia. Se ei ole lahja vain harvoille ja valituille. Se on tämän ajan lahja - maailmankaikkeuden älykkyys ja viisaus, jota tarvitsemme opastamaan meitä. Nämä energiataajuudet ovat sekä vanhoja että uusia. Ne ovat ”vanhoja”, koska ne ovat maailmankaikkeudesta. Ne ovat ”uusia”, koska tämä on ensimmäinen kerta kun ne on saatu planeetallemme. Ne eivät ole antiikin ajan ihmisten kauan hukassa ollut tekniikka, vaan nämä taajuudet vaikuttavat olevan planeetallamme ensimmäistä kertaa.

Susanna Kanerva ja Tuula Tähtinen kertovat enemmän ko. hoidosta ke 21.1. klo 18 Turun Luontaishoitolassa [Konsan Kartanon tapahtumakalenteri].

Susanna Kanerva

SUSANNA KANERVA - Reconnective Healing -hoitaja, varhaiskasvattaja, energiaterapeutti, p. 040 776 3808
[www.susannakanerva.com]

TUULA TÄHTINEN - Reconnective Healing -hoitaja, biofeedbackterapeutti, homeopaatti, YTM, p. 040 718 0938
[www.luontaishoidot.net]

Tuula Tähtinen

Asettelua muutettu ja vanhat [linkit] poistettu. - admin.

Sateenkaarisanomat 1/2009 (nro 22)