Sateenkaarisanomat-logo

Terveyden egregori

Usein esoteerisissa teksteissä ja energiainformatiivista vaihtoa käsittelevissä kirjoissa sekä alan ihmisten puheessa voi kuulla salaperäisen sanan - egregori. Sanan egregori yksinkertainen selitys tarkoittaa: erityisten ajatusten energeettinen kokonaisuus. Samanlaiset ajatukset, samanlaiset tunteet, samankaltaiset uskomukset energiatasolla yhdistyvät voimakentäksi, mikä on punoutunut näistä ideoista, ajatuksista ja uskomuksista. Mitä enemmän ihmisiä, jotka jakavat uskonsa sitä sitä voimakkaampi egregori tähän uskoon liittyy. Tehokkaimmat egregorit ovat uskonnollisia. Kaikkialla ympäri maapalloa miljoonat ihmiset kyllästävät näitä egregoreja ajatustensa ja uskonsa energialla.

Tämän yhteisen energiamuodostuman vaikuttava prosessi on ihmisille erittäin tärkeä, koska mihin tahansa egregorien liittynyt ihminen ei ainoastaan luovuta energiaa egregorille, vaan saa sen moninkertaisesti vahvempana takaisin. Kirkoissa vieraileminen ja kristittyjen pyhimysten koskettaminen selittää puhdistumisen ja parantumisen vaikutuksen uskovaisille. Mutta on tärkeää uskoa, että se on totta, muuten egregori ei tuota sinulle minkäänlaisia vaikutuksia. Siksi uskovaisille kirkoissa käynti tuottaa suurta helpotusta ja ei-uskovaiset eivät koe minkäänlaista vaikutusta. Ei-uskovaisille ovat kirkot museoita ja pyhäköt ovat museon vartijoita, tuskin heihin vaikuttaa mikään parantava voima.

Egregoreja on olemassa erilaisia ja niiden olemassaoloa rajoittaa vain mielikuvitus. Mutta riippumatta niiden muodosta ja sisällöstä ja sinun osallistumisestasi energiavaihtoon, vastaava egregori palauttaa sinulle moninkertaisesti vahvemman viestin. Ehkä siksi sanotaan: se, mitä on aiheuttanut pahaa, palaa satakertaisesti, mutta hyvä teko ei jää huomaamatta hyvyyden egregorilla. Voi olettaa, että on olemassa rauhan egregori ja sodan egregori - ehkä jopa vahvempi kuin uskonnollinen. On olemassa sairauden egregori ja terveyden egregori. On olemassa tuhansia tai miljoonia muita egregoreja.

Psykologinen egregori edustaa meidän alitajunnan peilikuvaa, joka oli vielä Freudin aikana tunnustettu salaperäiseksi ihmisen sisäiseksi voimaksi. Jokainen askelenne, jokainen voimakas tunne, jokainen uskomus, liittyy heti johonkin monista egregoreista teidän alitajunnassanne. Ja hyvin nopeasti tulee palautuva viesti, niin kun aikaisemmin sanottiin moninkertaisesti vahvempana.

Tuhannen samaan asiaan uskovan ihmisen ajatteluenergiasta muodostuu mustasukkaisuuden egregori tai kateuden egregori. Tuhannet tunteet ja ajatukset kietoutuvat samaan voimanlähteeseen. Esimerkiksi ihmisen alitajunnassa on iloisten tunteitten egregori. Mitä enemmän on iloisia tunteita, sitä enemmän vastaavaa energiaa kertyy ilon egregorien jne. Huomattavaa on se, että ihmiset koko elämänsä ajan pyrkivät vastustamaan miellyttäviä egregoreja. Mustasukkainen jää mustasukkaiseksi, koska mustasukkaisuuden egregori on erittäin vahva ja aina palauttaa hänelle mustasukkaisuuden signaaleja. Optimisti on aina keskittynyt positiiviseen tulokseen ja kerännyt myönteisten tunteitten parantavaa voimaa.

Psykologit auttavat ihmisiä oppimaan irrottautumaan negatiivis-egregoriaalisesta luonteesta ja muodostamaan yhteyden positiiviseen egregoriin. Näin ollen ihmiset hyvästelevät pelon, katkeruuden, vihan, tuskan ja sairauden egregorin ja monen muun negatiivisen energia-muodostuman alitajunnassaan.

Yksi tärkeimmistä egregoreista ihmisen alitajunnan avaruudessa on terveyden egregori. Psykologian näkökulmasta monien sairauksien ongelma ei ole se, että ihmiset ovat sairaita, vaan se, että he eivät osaa olla terveitä, eivätkä osaa olla vastuussa omasta terveydestään ja hyvinvoinnistaan. Sairauden egregoriin on kertynyt valtavan laaja kokemus kaikenlaisista taudeista, sairauksista ja oireista. Mitä enemmän menestystä lääketiede saavuttaa sairauden hoidossa, sitä enemmän tulee sairauksia, koska lääketieteen energeettinen rakenne lähes kokonaan palvelee sairauden egregoria, eikä terveyden egregoria.

Liittyminen sairauden egregoriin johtaa negatiivisten tunteitten kokemuksiin, ja näistä kärsiminen on luonnollinen tulos. Sairaus vaan vahvistuu ja elimistö vaatii paljon enemmän voimaa, että selviytyisi negatiivisesta alitajunnallisesta sairauden egregorista. Useat ihmiset eivät ole toipumatta sairaudesta siksi, että heillä on huonot lääkärit, vaan siksi, että he eivät ajattele mitään muuta kuin sairautta, josta he yrittävät päästä eroon kaikin mahdollisin tavoin. Mutta henkilö saa tarkalleen sitä, mitä hän on vaatinut omalta alitajunnaltaan, nimittäin - sairauden energiaa. Signaali vahvistuu, ja sen sijaan, että tulee paraneminen, sivuvaikutukset vain lisääntyvät.

Eläin on vain harvoin sairas, ehkä siksi, että sillä ei ole sairauden egregoria. Kani tai supikoira ei voi uskoa sairauteen eikä terveyteen, ja niiden toiminta on säännelty yksinomaan biologisista mekanismeista, joita uskalletaan ylistää täydellisiksi. Mutta se ei tarkoita, että alitajunnalliset egregoriaaliset mekanismit olisivat puutteellisia. Tämä tarkoittaa, että ihmisen biologiset ja energeettiset mekanismit työskentelevät vastakkaisiin suuntiin: kun keho taistelee selviytyäkseen sairaudesta, psykologinen energia voimakkaasti vastustaa sitä, aktivoimalla ja vahvistamalla kerääntyneisiin kokemuksiin liittyvää kipua ja sairautta. Mieli on elimistöä vahvempi. Mieli pystyy pysäyttämään sydämen, tekemään elimistön tunteettomaksi kivusta jne. Siksi elimistö usein altistuu ja antaa vallan tajuttomille toiminnoille, jotka kuljettavat ihmistä sairaudenjoen alajuoksulle.

Tie terveyteen – alitajunnallisen terveyden egregorin vahvistaminen. Tämä on hyvinvoinnin, myönteisten kokemusten ja tuntemusten voimistaminen. Mutta tämäkään ei riitä.

Tie terveyteen – tämä on tapa saavuttaa terveyttä. Tämä ei ole niinkään teoria siitä, miten usein sinun täytyy nostaa voimistelupunnusta tai suorittaa aamujumppa. Muistatko, mitä puhuimme kirkoista ja pyhimyksistä? Jos suoritat voimisteluharjoituksia ilman uskoa sen parantavaan voimaan, miljoonat harjoitukset eivät tuo sinulle hyötyä. Harjoitukset ovat hyödyksi aidosti terveyden egregorin energiassa mukana oleville ihmisille.

Kokeilua varten kirjoita paperiarkin toiselle puolelle sairaudet, joista olet ollut huolissasi aiemmin ja joista kärsit nyt ja toiselle puolelle vaikutelmat terveydestäsi. Yleensä ensimmäisen luettelon laatiminen onnistuu helposti ja toinen on kuin kalpea varjo verrattuna ensimmäiseen, tai yksinkertaisesti kevytmielinen ja valheellinen. Kun terveyden egregorin luettelo on suurempi kuin sairauden egregorin luettelo, olet sairas erittäin harvoin ja palaudut sairaudesta hyvin nopeasti, vähäisellä lääkkeiden määrällä tai käyttämättä lainkaan.

Kosminen egregori muodostuu usean ihmisen energian virtauksesta. Jokaisen ihmisen liittymisen prosessi terveyden egregoriin on erilainen, kuten alitajuntaan kerääntynyt positiivisten kokemusten energian määrä ja siihen keskittymisen kyky. Tämä tarkoittaa, että terveyden egregoriin liittyneen alitajunnassa on satoja tuhansia, miljoonia myönteisiä tunteita, intoa, voimaa ja hyvinvointia. Mitä enemmän siihen keskitytte, sitä voimakkaampi on päinvastainen signaali, sitä nopeampi ja parempi prosessin hyödyntämisaste on, mikä palautuu monin kerroin vahvistettuna takaisin.

Voit myös auttaa itseäsi jos yrität luoda terveyden egregorin lisäksi voiman, luovuuden, viisauden, rakkauden tai jonkun muun egregorin. Älä säästä paperia, kun kirjoitat parhaita, arvokkaita muistoja ja kokemuksia. Muistuta itseäsi siitä, mistä tykkäät ja mitä rakastat mahdollisimman usein. Ja pian huomaat, että elämä muuttuu ja näyttää siltä, että on tapahtunut ihme. Usein psykologit eivät usko ihmeisiin. Sen sijaan he uskovat sellaisiin ihmisiin, joiden oikea ja optimistinen asenne itseensä ja ympäröivään maailmaan voi luoda sellaisia asioita, joita useat kutsuvat ihmeeksi!

Ylar Lindepuu

Lisää egregorista Ylar Lindepuun luennolla to 14.5. klo 18.30 Turun Henkisen Keskuksen illassa. [Turun Henkisen Keskuksen ohjelma].

Ylar Lindepuu

Kansainvälisen parapsykologian ja rajatiedon tutkimuskeskuksen johtaja,
www.tutkimuskeskus.net

Typoja muutettu, vanhat linkit poistettu. - admin

Sateenkaarisanomat 1/2009 (nro 22)