Sateenkaarisanomat-logo

Henkinen kehitys parapsykologisesta näkökulmasta

Kansainvälinen parapsykologian ja rajatiedon tutkimuskeskus Turussa on kehittänyt yhteistyössä Münchenin ja Moskovan parapsykologian instituuttien kanssa kattavan selvänäkijä-parapsykologin opinto-ohjelman. Se opinto-ohjelma on nyt Suomessa ja suomeksi.

Parapsykologia on ensisijassa keino kehittää itseään, keino vapauttaa kaikki psyykkiset ja henkiset voimat, keino vapautua ennakkoluuloista, komplekseista, riittämättömyyden tunteesta, negatiivisista tunteista ja psykosomaattisista sairauksista. Tämä on matka, jolla saavutetaan varmuus itseen, moraaliseen ja fyysiseen elinvoimaan sekä positiiviseen elämänasenteeseen. Se on takuu onneen ja menestyksekkääseen elämään. Tästä kehityksestä on seurauksena mahdollisuus realisoida sellaiset kyvyt kuten telepatia, selvänäköisyys, psykokinesia, henkinen itsensä parantaminen jne. Ne ovat itse asiassa toisarvoisia seikkoja ja siksi ensimmäisillä kursseilla ei käydä tarkemmin läpi yksittäisiä parapsykologisia ilmiöitä. Sen sijaan kurssilla harjoitellaan eri hengitys-, meditaatio-, itsesuggestio- ja mielikuvamenetelmiä, joiden avulla elimistö harmonisoituu. Näin tietoisuus laajenee niin, että pystyt toteuttamaan haluamasi ilmiöt mielessäsi, kehossasi ja ympärilläsi.

Kurssimateriaalin teoreettinen osa laajentaa myös tietoisuuttasi yleisesti kaikilla aloilla, sillä parapsykologia koskee kaikkia tieteenaloja, kuten esim. biologiaa, psykologiaa, fysiikkaa, kemiaa tai tähtitiedettä. Kyse ei nimittäin ole ”yliluonnollisuudesta” (kaikki maailmankaikkeudessa tapahtuva on ”luonnollista”), vaan luonnonvoimista, joista suurinta osaa koulutieteessä ei ole vielä tutkittu. Tuodakseen esiin parapsykologisia ilmiöitä kansainväliset parapsykologian instituutit ja parapsykologian tutkimuskeskus kehittivät parapsykologian teorian, jota tässä opinto-ohjelmassa opiskellaan. Ei kuitenkaan kannata luulla, että se on vaikeaa: huomaat heti ensimmäisellä kurssilla, kuinka yksinkertaista ja helppoa tämän materiaalin opiskeleminen on.

Ensimmäisellä kurssilla tarkastellaan PSI-ilmiöitä, ja tulet oppimaan ne käytännössä erityisten harjoitusten avulla. Opintosuunnitelma antaa yleiskatsauksen tuleviin mahdollisuuksiisi tällä alalla.

Puolitoista vuotta pitkä opinto-ohjelma alkaa syyskuussa. Kurssit ovat itsenäisiä ja siksi voit liittyä mukaan milloin tahansa. Tutustu opinto-ohjelmaan ja ilmoittaudu osoitteessa www.tutkimuskeskus.com

Ylar Lindepuu

Ylar Lindepuu

Ylar Lindepuun luento ”Henkinen kehitys ja karma” Sateenkaaripäivillä 27.9..Ylar Lindepuun kursseja Konsan Kartanossa, kts. tapahtumakalenteri [Sateenkaarisanomat nro 23, 2/2009].

 

Sateenkaarisanomat 2/2009 (nro 23)