Sateenkaarisanomat-logo

Kahden maailman välissä

Aulikki ja Seppo Plaami ovat kansainvälisesti tunnettuja Keski-Eurooppaa ja USA:ta myöten. Aulikki Plaami on transsimeedio, jolla jo vuodesta 1984 lähtien on ollut kyky poistua kehostaan, jota henkimaailman ystävät käyttävät ilmentäessään itseään meille ihmisille. Heidän toimintansa Aulikin kautta on poikkeuksellisen monipuolista.

Mediaalisissa musiikkitilaisuuksissa tunnetut ulkomaiset ja kotimaiset taiteilijat laulavat Aulikin kautta. Yli sata laulajaa 17 eri kielellä on esiintynyt. Heidän äänensävynsä tulee niin puhtaana, että heidät on melko helppo tunnistaa, kun lisänä on heidän maallinen kehon kielensä. Ulkomaisista laulajista mainittakoon Elvis Presley, Edith Piaf, Georg Ots, Louis Armstrong, Pavarotti ja Marlene Dietrich. Henkimaailman ohjauksesta riippuu, ketkä kulloinkin saavat esiintyä. Laulajien tarkoituksena on antaa ihmisille omakohtainen kokemus siitä, että elämä jatkuu täysin tietoisena heti maallisen kehon toimintojen lakattua toimimasta – kuolemaa ei ole.

Enkelityttö Carmen toimii musiikkitilaisuuksien juontajana. Hän ilmentää itseään lapsena, sillä hän oli noin 9-vuotias matkustaessaan Titanicin onnettomuuslaivassa. Carmen on tilaisuuden kantava voima ja hänen iloisuutensa ja huumorinsa on sellaista, johon on helppo päästä mukaan. Laulaessaan hänellä on kaunis korkea naisen ääni.

Yleisötilaisuuden aikana Abbedissa tuo henkilökohtaisia viestejä henkimaailmasta omaisilta tai vastaanottajien henkioppailta. Viestit ovat rakkaudellisia, koskettavia, lohduttavia, kannustavia ja usein mukana on myös huumoria. Ne annetaan kuitenkin sellaisessa muodossa, että yleensä vain vastaanottaja ymmärtää viestin sisällön.

Tohtori Hermann on ensimmäisen maailmansodan aikana toiminut Saksassa sotilaslääkärinä. Hänen pitämänsä esitelmät ovat hyvin suosittuja. Hän on terveydellisten asioiden asiantuntija, mutta hän pitää esitelmiä muiltakin elämän alueilta. Hän haluaa kannustaa ihmisiä pyrkimään elämässään korkeimpaan hyvään. Parantavasta rakkauden voimasta kertominen on hänen mieliaiheitaan. Se on Korkeimman voimaa, jota ihminen voi välittää itselleen ja seuraavassa hetkessä lähimmäisilleen. Läsnäolijat voivat myös esittää kysymyksiä tri Hermannille.

Kuuden hengen ryhmätilaisuuksissa tri Hermann tutkii muun muassa pulssidiagnoosin avulla jokaisen, tiedostaa hyvin tarkkaan kehon tilan ja antaa hoito-ohjeita mahdollisesti puuttuvia hivenaineita myöten. Hän myös tekee tarvittaessa / pyydettäessä kiropraktisen käsittelyn. Ryhmätilaisuuksissa Abbedissa välittää jokaiselle viestin. Tilaisuuden jälkeen jokainen saa halutessaan mukaansa äänitteen, johon on tallennettu kunkin henkilökohtainen osuus hoidoista ja viesteistä.

Plaamien tilaisuuksissa on aina vahva suojaus, niin että vain hyvät henkimaailman auttajat saavat toimia Aulikin kautta.

Ryhmätilaisuudet Turussa:
Ti 5.10. ja to 7.10. klo 13.00 ja 18.00 Kuuden hengen ryhmätilaisuudet, 45 €. Osoite: Valpuri Innamaan katu 10 as. 22, Turku. Ajanvaraukset 044 570 6132.

Ke 6.10. klo 18.00-21.00 Musiikki- ja viestitilaisuus ja tri Hermannin esitelmä Paikka: Konsan Kartano, Virusmäentie 9, Tiedustelut 044 570 6132 / Raija tai 02-250 3636 / Ulla. Maksu 25 €.

Aulikki ja Seppo Plaami

Kuvassa valmistellaan Turun konserttia 6.10.2010. Jotkut Aulikin kautta tulevat laulajat, mm. Elvis, tekevät oman sound checkin. Tässä Janis Joplin tekee Aulikin kautta sound checkiä laulamalla kappaleen Me and Bobby McGee. Sama kappale kuultiin konsertissa.

Sateenkaarisanomat 2/2010 (nro 25)